Descoperă Țara Moților

Poate că niciunde în România nu există o zonă în care legătura dintre oameni și natura să fie atât de profundă și de intensă ca aici, în Țara Moților.
Țara Moților nu e o țară, ci mai degrabă o lume. O lume care, deși nu are niște limite clare, simți unde începe și unde se sfârșește, după atmosfera locului.

Experiențe în Țara Moților

In familie

experiente-familie

La pas domol

experiente-la-pas-domol

Aventura

experienta-aventura

Pe doua roti

experienta-pe-bicicleta

Țara Moților înseamnă natură și oameni și peisajul format de-alungul secolelor din interacțiunea dintre om și natură. Umbli prin cătune, vorbești cu oamenii, mai stai la un pahar de vorbă cu ei. Iar dacă ajungi să-ți faci o vacanță pe-aici, mai ai norocul să te ia omu’ într-o căruță trasă de cai și să te plimbe așa, peste culmi și văi, prin poieni și prin păduri, asta ca să te miri până la capăt.
Sigur, aceleași rute poți să le străbați și pe bicicletă, așa, pe-ndelete, dacă chiar vrei.

Din amintirile unei vacanțe de vară în Țara Moților nu vor lipsi peșterile de gheață, dintre care cea mai renumită este Ghețarul Scărișoara, răsăriturile și apusurile de aur sau dangătul tălăngilor animalelor duse la pășunat „sus la munte”. Și, să nu fii surprins dacă, uneori, vei fi auzit și chemarea tainică a tulnicului.

Excursii în Țara Moților

APUSENI EXPERIENCE

Exploreaza Țara Moților

Traieste noi aventuri, alaturi de familie sau prieteni in Tara Motilor. Excursii standard sau persoalizate si experiente de neuitat.