Prin Munții Pădurea Craiului

Aventură la superlativ, cu familia sau prietenii. Pădurea Craiului este o destinație de ecoturism și aventură, unde poți practica drumeția, speoturismul, raftingul, călăria, escalada, via ferrata, alergarea montană si cicloturismul.

Adaugă un peisaj bland, un mozaic de păduri, fănețe și cătune răsfirate pe dealuri, ce ascund o lume subterană spectaculoasă, formată din zeci de peșteri, multe amenajate pentru vizitare.

Experiențe în Pădurea Craiului

Aventura

experienta-aventura

In familie

experiente-familie

Pe doua roti

experienta-pe-bicicleta

La pas domol

experiente-la-pas-domol

Indiferent dacă vii cu familia, să te inițiezi într-un sport montan sau dacă eşti un sportiv încercat, în Pădurea Craiului vei găsi, în fiecare zi a vacanţei tale, ceva de făcut.

Culmile, nu foarte înalte şi nici prea abrupte, sunt numai bune pentru a fi străbătute cu bicicleta sau în alergare, pe unul dintre traseele special marcate în acest sens. Traseele tematice sunt o altă modalitate de a te familiariza cu informații despre viața din pădure, specii protejate de animale si plante sau reguli de conduită în natură.

Defileul Crişului Repede are pereţi de stâncă verticali, ideali pentru căţărători. Iar jos, apa râului te îmbie la scăldat dar vei afla că este, de decenii, una din pietrele de încercare pentru cei ce iubesc caiacul şi raftingul. Peste deal, Valea Roșiei, cu ale sale sate pitorești te vor surprinde la tot pasul, cu peisaje de poveste, cu chei spectaculoase și peșteri pline de mister.

În sutele de peşteri care se află aici, vremea pare că a stat în loc. Peșteri pentru familiile cu copii curioşi (Meziadului, Farcu, Unguru Mare sau Vadu Crișului), pentru grupuri aflate în excursii sau tabere şi pentru toţi cei care vor să facă primii paşi în speologie (Peștera Doboș, Peștera Gruiet).

Dar și peșteri pentru iubitorii de aventură, destinaţii cu care orice explorator adevărat se poate mândri, între care amintim peștera Vântului (cea mai lungă din țară, Ciur Ponor sau Craiului

Excursii în Pădurea Craiului

APUSENI EXPERIENCE

Exploreaza muntii Padurea Craiului

The qualified local guides we partner with know the very best places to explore and how to stay safe. With over 4,000 reviews, they have an average trip rating of 4.8/5.
APUSENI EXPERIENCE

Exploreaza muntii Padurea Craiului

Traieste noi aventuri, alaturi de familie sau prieteni in Padurea Craiului. Excursii standard sau persoalizate si experiente de neuitat.